Facebook

Instagram

McnopruttenFollow

Voorinschrijving

 De online inschrijving werkt goed, maar om het voor iedereen het inschrijven voor een training duidelijk te maken, hebben we onderstaande tijdsindeling gemaakt 

In verband met de Corona maatregelen, ben je verplicht om je voor in  te schrijven om deel te kunnen nemen aan een vrije training bij Mcnop!!   


Inschrijven: 

Maandag (ochtend) voor de woensdag tot 18:00 uur  alleen voor de leden, van 18:00 - 21:30 uur kunnen de dag rijders zich inschrijven !!

Woensdag (ochtend) voor de zaterdag tot  18:00 uur alleen voor de leden, van 18:00- 21:30 uur kunnen de dag rijders zich inschrijven!!

Vrijdag (ochtend) voor de zondag tot 18:00 uur voor alleen de leden, van 18:00 - 21:30 uur kunnen de dag rijders zich inschrijven !!

Neem je lidmaatschap pas mee, en zorg dat KNMV licentie digitaal kan laten zien, de papieren versie word niet geaccepteerd.

Elk heel uur de eerste 20 min voor de ongeoefende rijders, daarna mogen de andere rijders de baan op.

Vanuit de overheid is het verplicht om je in te schrijven voor een vrije training. Let op dat je maar 1x inschrijft

Inschrijvingen via de Mail, Messenger, Watts app en sms worden verwijderd
Let op dat je je maar 1x aanmeld

Kantine is open voor take away 
Toiletten zijn geopend
Ga na het trainen direct naar huis

Ben je nog geen lid en wil je lid worden, dit kun je alleen met het secretariaat regelen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het is nu niet mogelijk om in het lidmaatschap af te sluiten  in de kantine 

 


 

 

 

De baan is gesloten